Bij deze 7 lokale handelaars in Mechelen en omstreken vind je een kerstboom die echt bij je past.

Regio MechelenDe kerstperiode komt steeds dichterbij en een kerstboom kan daarbij zeker niet ontbreken. Kerstbomen zijn er in alle geuren, kleuren, vormen en maten, daarom maken wij de zoektocht voor jou iets makkelijker. Wij lijsten 7 lokale handelaars uit Mechelen en omstreken voor je op, zodat je dit jaar de kerstboom vindt die het best bij je past.

 1. “Hij sloeg me uit de stoel, sleurde me naar de veranda en wurgde me”: man riskeert 4 jaar cel voor zwaar partnergeweld
  PREMIUM
  Bonheiden

  “Hij sloeg me uit de stoel, sleurde me naar de veranda en wurgde me”: man riskeert 4 jaar cel voor zwaar partnerge­weld

  Een celstraf van 4 jaar met probatie-uitstel. Dat vorderde het parket donderdag tegen een 39-jarige man uit Bonheiden. Hij stond terecht voor een poging doodslag op zijn ex-partner. Hij wurgde haar meermaals en stapte zelfs met een keukenmes op de vrouw af. “Ik had echt schrik dat ik die dag ging sterven”, getuigde ze over het hallucinante partnergeweld van een man met twee gezichten.
 1. 20-jarige Jossue Dolet (KV Mechelen) is de nieuwe spits van Rupel Boom, queeste naar extra versterking loopt spaak op Deadline Day: “Behoud blijft het doel”
  voetbal eerste nationale

  20-jarige Jossue Dolet (KV Mechelen) is de nieuwe spits van Rupel Boom, queeste naar extra verster­king loopt spaak op Deadline Day: “Behoud blijft het doel”

  Rupel Boom heeft een nieuwe aanvaller beet. Jossue Dolet (20) wordt tot het einde van het seizoen op huurbasis overgenomen van KV Mechelen waar hij op een zijspoor was beland. Transfer Deadline Day had nog meer opportuniteiten kunnen opleveren voor de Steenbakkers, maar die deals raakten niet tijdig afgerond.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.