David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

Bestuurder rijdt fietsster aan en pleegt daarna vluchtmisdrijf

 1. Rechtbank buigt zich opnieuw over bende die valse vuilniszakken verkocht: “Politionele tussenkomsten in eerder dossier konden sommigen blijkbaar niet op andere gedachten brengen”
  PREMIUM
  Mechelen

  Rechtbank buigt zich opnieuw over bende die valse vuilniszak­ken verkocht: “Politione­le tussenkom­sten in eerder dossier konden sommigen blijkbaar niet op andere gedachten brengen”

  Twee leden van een 9-koppige criminele bende, die twee jaar geleden nog werden veroordeeld voor het aanmaken en verkopen van vervalste vuilniszakken, riskeren een bijkomende celstraf van 2 jaar effectief. Het duo stond donderdag, samen met 7 anderen opnieuw terecht voor exact dezelfde feiten. Deze keer kochten ze zakken aan van de steden Mechelen en Antwerpen en distribueerden ze deze vervolgens via lokale kruidenierswinkels.
 2. Politie onderzoekt inbraak en inbraakpoging
  Mechelen

  Politie onderzoekt inbraak en inbraakpo­ging

  Dieven hebben in de Wupstraat in Muizen bij Mechelen ingebroken in een woning. De daders geraakten binnen langs de achterkant. Daar werd een deur geforceerd. Volgens de lokale politiezone Mechelen-Willebroek werd de woning betreden en doorzocht. Over de buit is nog niets bekend. De politie is nu een onderzoek opgestart. Ook naar een inbraakpoging langs de Tervuursesteenweg. Daar geraakten de daders niet binnen, maar werd wel een raam van het appartement op het gelijkvloers beschadigd.