MECHELEN - Verschillende partners ondertekenden zaterdag een engagementsverklaring om zo een groot natuurpark te kunnen verwezenlijken.
Volledig scherm
MECHELEN - Verschillende partners ondertekenden zaterdag een engagementsverklaring om zo een groot natuurpark te kunnen verwezenlijken. © Marc Aerts

Beschermd Natuurpark Rivierenland weer stapje dichterbij: Natuurpunt, stad Mechelen en buurgemeenten ondertekenen engagementsverklaring

MechelenVerschillende partners hebben zaterdagvoormiddag een engagementsverklaring ondertekend aan het Zennegat in Mechelen. Hiermee hopen ze de komst van een groot natuurpark van zo’n 6.500 ha te kunnen verwezenlijken.

  1. Verhuis naar nieuwe zorgcampus Borgerstein staat in november gepland: “Oud seminariegebouw is charmant, maar verandering was noodzakelijk”
    Sint-Katelijne-Waver

    Verhuis naar nieuwe zorgcampus Borger­stein staat in november gepland: “Oud seminarie­ge­bouw is charmant, maar verande­ring was noodzake­lijk”

    De nieuwe zorgcampus op de site van Borgerstein in Sint-Katelijne-Waver opent op zaterdag 6 november de deuren van de verschillende nieuwe gebouwen op de site. Er kwamen onder andere een nieuw woonzorghuis en een gebouw dat onderdak biedt aan personen met een beperking. Het oud seminariegebouw krijgt verschillende invullingen.