Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © David Legreve

Beklaagde die ervandoor ging met portefeuille van Mechelse rechter blijft maand langer in de gevangenis

MechelenDe Antwerpenaar die ervandoor ging met de portefeuille van een Mechelse rechter, op de dag van zijn proces, blijft in de cel. Dat heeft de raadkamer in Antwerpen donderdag beslist.

  1. 14-tal personen plots onwel tijdens KV Mechelen-RC Genk: “We waren bang om rond te lopen, omdat we vreesden ook geprikt te worden”
    Play
    Mechelen

    14-tal personen plots onwel tijdens KV Mechelen-RC Genk: “We waren bang om rond te lopen, omdat we vreesden ook geprikt te worden”

    De politie van Mechelen-Willebroek is een onderzoek opgestart na een incident tijdens de wedstrijd van KV Mechelen tegen KRC Genk. “Tijdens de wedstrijd kregen we plots meldingen dat verschillende personen onwel werden”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. Het zou gaan om een veertiental personen. Acht mensen werden naar het ziekenhuis gebracht. Zij mochten het ziekenhuis inmiddels wel al opnieuw verlaten. Onderzoek moet uitwijzen of het om een geval van ‘needle spiking' gaat. Een aanwezig fan getuigt bij VTM Nieuws over wat ze gisteren zag gebeuren. Anoniem, uit angst herkend te worden door de dader(s).