Bar Marie en Bar Gust shaken de coronacrisis van zich af tijdens een bijzondere afterwork. Anneleen Dereymaeker, Eric Meert en Els Walgraef kijken er alvast naar uit.
Volledig scherm
Bar Marie en Bar Gust shaken de coronacrisis van zich af tijdens een bijzondere afterwork. Anneleen Dereymaeker, Eric Meert en Els Walgraef kijken er alvast naar uit. © David Legreve

Bar Marie viert ‘back to normal’ met afterwork: “Nog meer nood aan na corona”

MechelenDe Mechelse foodbar Bar Marie organiseert op donderdag 30 september opnieuw een afterwork event. “De vraag naar een sociaal gebeuren na het werk is na corona nog groter.”

 1. Racing Mechelen sleept pas laat punt uit de brand tegen tienkoppig Berchem (2-2): “We speelden het niet goed uit”
  voetbal 2NB

  Racing Mechelen sleept pas laat punt uit de brand tegen tienkoppig Berchem (2-2): “We speelden het niet goed uit”

  Racing Mechelen stond tegen Berchem meer dan een uur met een man meer op het veld, maar de troepen van Greg Vanderidt slaagden er niet in om in die periode afstand te nemen. Integendeel. Beirlant zette de bezoekers zelfs op een 1-2-voorsprong vanop de stip en Berchem claimde nog een tweede elfmeter nadat Van Hoof neerging in de zestien. Pas in het slot van de wedstrijd kon De Paepe een punt uit de brand slepen voor Racing op aangeven van Carrez, 2-2 was de eindstand.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.