Archieffoto van tijdens de eerste golf: Een patiënt wordt verzorgd op de cohortafdeling van AZ Sint-Maarten.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van tijdens de eerste golf: Een patiënt wordt verzorgd op de cohortafdeling van AZ Sint-Maarten. © AZ Sint-Maarten

AZ Sint-Maarten ziet aantal coronapatiënten snel stijgen: “Bereiken of overschrijden deze week opgelegde maximumcapaciteit”

MechelenHet aantal coronapatiënten in AZ Sint-Maarten bleef lang min of meer stabiel, maar intussen ziet het Mechelse ziekenhuis de cijfers snel stijgen. De huidige maximumcapaciteit wordt deze week bereikt of zelfs overschreden.

  1. Criminaliteit in Mechelen daalt opnieuw aanzienlijk, maar aantal winkeldiefstallen en auto-inbraken stijgt “Corona heeft invloed gehad op de cijfers”
    PREMIUM
    Mechelen

    Criminali­teit in Mechelen daalt opnieuw aanzien­lijk, maar aantal winkeldief­stal­len en au­to-inbraken stijgt “Corona heeft invloed gehad op de cijfers”

    De Mechelse criminaliteit in de eerste helft van 2020 is opnieuw gedaald. Dat heeft de stad samen met de politie zopas bekend gemaakt. Het aantal gauwdiefstallen en woninginbraken mocht dan wel fel dalen, het aantal winkeldiefstallen en auto-inbraken is gestegen en ook de cybercriminaliteit wordt een groter probleem. Positief is dat de politie in de strijd tegen deze fenomenen al enkele successen boekte.