Het kruispunt van de Tangent met de Leuvensesteenweg, hier met het intussen beruchte calamiteitenlicht, zal volgens AWV moeilijk blijven in afwachting van de Arsenaalverbinding.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kruispunt van de Tangent met de Leuvensesteenweg, hier met het intussen beruchte calamiteitenlicht, zal volgens AWV moeilijk blijven in afwachting van de Arsenaalverbinding. © David Legreve

AWV over problemen Tangent: “Kruispunt Leuvensesteenweg gaat moeilijk blijven”

MechelenAgentschap Wegen en Verkeer-projectmanager Bart Janssens heeft dinsdagavond een aantal wijzigingen aangekondigd om de bewegwijzering en de verkeersafwikkeling te verbeteren op de Tangent. “Maar het kruispunt met de Leuvensesteenweg gaat moeilijk blijven.”

  1. Effectieve celstraf voor winkeldief die stal omdat hij een groot gezin had
    Mechelen

    Effectieve celstraf voor winkeldief die stal omdat hij een groot gezin had

    Een Nederlander is door de rechter in Mechelen veroordeeld tot een effectieve celstraf van 8 maanden en een geldboete van 800 euro. De Nederlander werd schuldig bevonden aan een winkeldiefstal. Die pleegde hij in 2021 in een filiaal van supermarkt Carrefour. De man werd op heterdaad betrapt en wilde de diefstal eerst onderling regelen. Aan de winkelbediende zei hij dat hij een groot gezin en daarom de spullen had willen stelen. Opdagen voor zijn proces deed de man niet. Hij liet verstek gaan.