Volledig scherm
© Tim Van der Zeypen

Autobestuurder (37) gewond

 1. Onbekenden schieten confettibom naar politiekantoor
  Mechelen

  Onbekenden schieten confetti­bom naar politiekan­toor

  Enkele onbekenden hebben dinsdagavond met een confettibom naar het politiekantoor in de Frederik de Merodestraat in Mechelen geschoten. Dat gebeurde omstreeks 22.30 uur. Schade was er niet. Wel bleef er heel wat afval achter. Er hing ook een verbrande geur. Volgens politiewoordvoerder Dirk Van de Sande is er een onderzoek opgestart naar onbekenden. De onbekenden die de confettibom hebben afgeschoten, worden nu opgespoord. Zij riskeren een GAS-boete tot 350 euro.
 2. Marc Van Ranst moet geen schadevergoeding betalen aan ondernemer na zijn ‘Blijf weg uit Antwerpen’-tweet: “Geen onzorgvuldigheid van viroloog aangetoond”
  Mechelen

  Marc Van Ranst moet geen schadever­goe­ding betalen aan ondernemer na zijn ‘Blijf weg uit Antwerpen’-tweet: “Geen onzorgvul­dig­heid van viroloog aangetoond”

  Viroloog Marc Van Ranst moet geen schadevergoeding betalen aan ondernemer Rudi De Kerpel. Dat heeft de rechter in Mechelen dinsdag beslist. De vordering van De Kerpel na zijn dagvaarding eind augustus 2020 is ongegrond verklaard. Omgekeerd moet De Kerpel wel opdraaien voor de gerechtskosten alsook de gemaakte kosten door Van Ranst.