IT-vrijwilliger André Cilen, coördinator Daevy Amerlynck en digitale werker Xandrina Deprez bij computers van De Lage Drempel
Volledig scherm
IT-vrijwilliger André Cilen, coördinator Daevy Amerlynck en digitale werker Xandrina Deprez bij computers van De Lage Drempel © Marc Aerts

Armoedevereniging De Lage Drempel waarschuwt: “31 procent voelt zich digitaal uitgesloten”

MechelenDe Lage Drempel in Mechelen lanceerde donderdag in aanloop naar de digitale week acht aanbevelingen om de digitale kloof bij mensen in armoede te verkleinen. “Bovenop de drempels die er al waren, is er een digitale bijgekomen”, zegt Xandrina Deprez.

  1. Kanu bezorgt Rupel Boom belangrijke zege in degradatieduel tegen La Louvière Centre (1-0): “De groep heeft geantwoord op het veld”
    Voetbal eerste nationale

    Kanu bezorgt Rupel Boom belangrij­ke zege in degradatie­du­el tegen La Louvière Centre (1-0): “De groep heeft geantwoord op het veld”

    Na een zoveelste hectische week dit seizoen waren er voor Rupel Boom geen excuses en moest er gewonnen worden tegen concurrent La Louvière Centre om niet dieper weg te zakken in de stand. Gelukkig voor de Steenbakkers slaagden ze daar ook in dankzij het eerste competitiedoelpunt van Kanu, die raak trof met een laag, overhoeks schot.