Angèle nam videoclip op in Mechelen: “Onbetaalbare reclame”

MechelenMechelse fans van de Brusselse wereldster Angèle zal het vast niet zijn ontgaan: hun thuisstad speelt een prominente rol in haar nieuwste videoclip. “Dit is onbetaalbare reclame”, zeggen zowel de stad als de Nekkerhal.

 1. Sabri Hmouda (RC Mechelen) over bepalende penaltymisser tegen Turnhout, trip naar Lebbeke en België-Marokko: “Eindsprint inzetten voor winterstop”

  Sabri Hmouda (RC Mechelen) over bepalende penaltymis­ser tegen Turnhout, trip naar Lebbeke en Bel­gië-Marokko: “Eindsprint inzetten voor winterstop”

  Sabri Hmouda liet na om zichzelf tot matchwinnaar te kronen tegen Turnhout. In de toegevoegde tijd trapte hij zijn strafschop ongelukkig over en zo moest Racing Mechelen na een nochtans sterke prestatie genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. De Mechelaars vergaten niet voor het eerst dit seizoen om zichzelf te belonen en dat willen ze maar al te graag goed maken in de laatste weken voor de winterstop, te beginnen op bezoek bij Lebbeke zaterdagavond.
 2. Drie (brom)fietsers lichtgewond bij botsingen met andere tweewielers
  Mechelen

  Drie (brom)fietsers lichtge­wond bij botsingen met andere tweewie­lers

  Drie (brom)fietsers zijn lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een andere tweewieler. In de Lakenmakersstraat en de Rik Woutersstraat botsten telkens twee fietsers op elkaar: een 27-jarige en 50-jarige bestuurder liepen lichte kwetsuren op. De eerste werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de 46-jarige bestuurder van een bromfiets moest naar spoed na een aanrijding met een fiets. Dat laatste ongeval gebeurde in de Guido Gezellelaan.