MECHELEN Amnesty International voert actie voor Nasrin Sotoudeh, één van de bekendste mensenrechtenadvocaten van Iran.
Volledig scherm
MECHELEN Amnesty International voert actie voor Nasrin Sotoudeh, één van de bekendste mensenrechtenadvocaten van Iran. © David Legreve

Amnesty International en beiaardier ‘vieren’ verjaardag van ereburger Nasrin Sotoudeh

De Vismarkt in Mechelen was woensdag het decor van een bijzondere, muzikale actie van Amnesty International. Een gelegenheidskoor van de mensenrechtenorganisatie zong er ‘Happy Birthday’ voor Nasrin Sotoudeh. Zij is één van de bekendste mensenrechtenadvocaten van Iran en ereburger van Mechelen.

0 reacties

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.