Kleuterschool De Holm, voor alle duidelijkheid niet de plek van de besmetting. Die gebeurde in de kleuterklassen in hoofdschool De Baan.
Volledig scherm
Kleuterschool De Holm, voor alle duidelijkheid niet de plek van de besmetting. Die gebeurde in de kleuterklassen in hoofdschool De Baan. © David Legreve

Alweer school in lockdown na besmetting

 1. Cleymans en Van Geel zingen ‘We zullen doorgaan’ voor jarig Het KUNSTUUR: “Succes in andere steden herhalen”
  Play
  PREMIUM
  Mechelen

  Cleymans en Van Geel zingen ‘We zullen doorgaan’ voor jarig Het KUNSTUUR: “Succes in andere steden herhalen”

  De musea mogen vanaf vandaag weer open en dat werd nergens zo feestelijk gevierd als in Het KUNSTUUR in Mechelen, dat ook zijn eerste verjaardag viert. Vlaams minister Bart Somers kwam het lint knippen, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zongen ‘We zullen doorgaan’. Dat is Het KUNSTUUR ook zinnens, met een nieuwe expo vanaf februari en vestigingen in andere steden.
 2. Karin stopt met damesboetiek Tess, zus Oona kan haar winkel zo uitbreiden: “We gaan elkaar missen”
  PREMIUM
  Mechelen

  Karin stopt met damesboe­tiek Tess, zus Oona kan haar winkel zo uitbreiden: “We gaan elkaar missen”

  Damesboetiek Tess aan het Schepenhuis in Mechelen houdt na 34 jaar op te bestaan. Karin Smets (61) startte dinsdag de totale uitverkoop. Ze dacht al langer aan stoppen, corona gaf een extra duwtje. “Vijf van mijn basismerken gingen failliet”, verklaart ze. Het pand blijft in de familie. Zus Oona zal na de sluiting het winkelpand integreren in haar naastgelegen Alibi.