Alle genomineerde vrijwilligers krijgen een bezoekje van de stad en ontvangen naast een wimpel een goodiebag.
Volledig scherm
Alle genomineerde vrijwilligers krijgen een bezoekje van de stad en ontvangen naast een wimpel een goodiebag. © Stad Mechelen

Alle genomineerden voor prijs van vrijwilliger zijn winnaar: “De coronacrisis heeft ons nog maar eens doen beseffen dat we niet zonder vrijwilligers kunnen”

MechelenAlle genomineerden voor de prijs van de vrijwilliger zijn zaterdag uitgeroepen tot winnaar. De stad Mechelen nam die beslissing omwille van het bijzonder coronajaar. “Meer dan 1.000 vrijwilligers hebben zich aangemeld op het vrijwilligersplatform om de mede-Mechelaar doorheen corona te helpen.”

 1. Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdeprovincialer Sint-Amands: “Gedegouteerd door de voetbalwereld”
  Voetbal Vierde provinciale

  Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdepro­vin­ci­a­ler Sint-Amands: “Gedegou­teerd door de voetbalwe­reld”

  Bilal Jellal was voorbestemd voor een mooie toekomst in het voetbal, maar zoals wel vaker draaide het ook voor de inmiddels 25-jarige Willebroeknaar anders uit. De voormalige Marokkaanse jeugdinternational behoorde in 2015 tot de beloftenkern van Anderlecht die de halve finale van de Youth League haalde, maar tot een profcarrière kwam het omwille van uiteenlopende redenen niet. Nu tekende de aanvallende middenvelder, ook aan de slag bij zaalvoetbaltweedeklasser Futsal Academy Antwerpen, bij vierdeprovincialer Sint-Amands.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?