Alice Teughels toen ze 100 werd.
Volledig scherm
Alice Teughels toen ze 100 werd. © Wannes Vansina

Alice Teughels overleden op 102-jarige leeftijd

MechelenIn Mechelen is Elizabeth ‘Alice’ Teughels overleden. Ze werd 102.

 1. Dries Ventôse zet RC Mechelen met twee assists op weg naar topperwinst in Betekom (1-2) én kloofje aan de top: “Nu geen fouten meer maken”
  Voetbal derde nationale B

  Dries Ventôse zet RC Mechelen met twee assists op weg naar topper­winst in Betekom (1-2) én kloofje aan de top: “Nu geen fouten meer maken”

  Racing Mechelen kroonde zichzelf tot winnaar van het weekend. Zelf won het de topper op het veld van Betekom met 1-2 en dankzij die zege profiteerde het optimaal van de nederlaag van Diest tegen Turnhout. De Mechelaars komen zo vier punten los te staan bovenin en daar mochten ze ondermeer Dries Ventôse voor bedanken. Die deelde daags na zijn 32ste verjaardag beide assists uit aan Carrez en Weuts.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Topschutter Conor Laerenbergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Topschut­ter Conor Laeren­bergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”

  Een statement was het vorige week. Mariekerke-Branst peuzelde voormalig leider Bonheiden helemaal op en nam op autoritaire wijze de, zij het gedeelde, eerste plaats over in tweede A. Onder meer dankzij twee goals van Conor Laerenbergh (ex-Antwerp en Beerschot) stond de 0-4 eindstand al aan de pauze op het bord en zo lijkt de titelfavoriet na een moeizame start eindelijk op toerental.