Ter illustratie
Volledig scherm
Ter illustratie © David Legreve

Agent moet wegspringen voor snelheidsduivel onder invloed

Mechelen/WillebroekEen politieagent heeft afgelopen weekend moeten wegspringen om niet te worden aangereden door een bestuurder die niet wenste te stoppen voor een controledispositief. Het was het triest hoogtepunt van acties in het kader van de BOB-wintercampagne waarbij 24 bestuurders positief testten.

  1. Kotstudente Sara (23) krijgt een beperkt eetbudget van haar ouders en gaat daar heel bewust mee om: hoe bespaart ze in de winkel?
    PREMIUM

    Kotstuden­te Sara (23) krijgt een beperkt eetbudget van haar ouders en gaat daar heel bewust mee om: hoe bespaart ze in de winkel?

    Studente Sara (23) woont tijdens de week op kot en in het weekend bij haar ouders. Daardoor moet ze zien rond te komen met een vast budget dat ze maandelijks van thuis uit meekrijgt. “Het is nipt, maar het is wel te doen”, vertelt ze. “Ik maak bewuste keuzes in de winkel én tijdens het koken. Een broodje zal je mij niet makkelijk zien kopen, tenzij eens op vettige vrijdag.” Hoe vult ze dat eetbudget in? En welke bespaartips heeft ze?