Toekomstbeeld van de Raghenosite: luchtbeeld.
Volledig scherm
Toekomstbeeld van de Raghenosite: luchtbeeld. © Atelier Claar

Achterkant station krijgt hoogbouw: “Maar Ragheno wordt geen Brussel-Noord”

MechelenDe toekomstige stadswijk Ragheno zal de Mechelse skyline hertekenen. Op verschillende plaatsen komen torens van 10 tot 18 verdiepingen. “Maar we maken er géén Brussel-Noord van”, verzekert schepen van Stadsontwikkeling Greet Geypen (Open VLD). De plannen voor de nieuwe stadswijk met onder meer een nieuwe groene long, verschillende parkkamers en een jachthaven worden komend weekend voorgesteld tijdens een groot info-event.

  1. Spaanse technische staf vertrekt na amper een maand  bij Rupel Boom waar spelersgroep op plichten wordt gewezen: “Zo kon het niet verder”
    voetbal eerste nationale

    Spaanse technische staf vertrekt na amper een maand bij Rupel Boom waar spelers­groep op plichten wordt gewezen: “Zo kon het niet verder”

    Ongeveer een maand na hun komst besloten de Spaanse technische staf van Rupel Boom, bestaand uit T1 José Duran Rivas en T2 Manu Crespo, en de nieuwe Spaanse investeerders om de stekker uit de samenwerking te trekken. Een verrassing? Ja, gezien de korte termijn, maar niet op basis van de resultaten en de alsmaar groeiende onrust binnen de spelersgroep. Die sprak woensdagavond onder aanvoering van kapitein Yannis Augustynen, Luca Polizzi, Kanu en Robin Peeters duidelijke taal aan het adres van het Spaanse bestuur dat net was overgevlogen.