Plaatsing van een fietsbrug over de R6 naar winkelcentrum Malinas
Volledig scherm
PREMIUM
Plaatsing van een fietsbrug over de R6 naar winkelcentrum Malinas © David Legreve

Aannemers plaatsen fietsbrug en -tunnel naar Malinas: “Alle winkels verhuurd”

MechelenDe grote infrastructuurwerken voor de ontsluiting van retailpark Malinas in Mechelen zitten er nagenoeg op. Aannemers leggen dit weekend de laatste hand aan een fietsersbrug en een fiets- en voetgangerstunnel die vrijdag werden geplaatst. Projectontwikkelaar Mitiska REIM maakte vrijdag de laatste namen bekend van het winkelpark.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

 2. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique