De gestolen aanhangwagen én mobiele radiostudio werd teruggevonden dankzij slimme camera’s.
Volledig scherm
De gestolen aanhangwagen én mobiele radiostudio werd teruggevonden dankzij slimme camera’s. © Project Wolf (Facebook)

Aanhangwagen van Project Wolf teruggevonden dankzij ANPR-camera’s

De politie van Mechelen-Willebroek heeft de mobiele radiostudio van Project Wolf teruggevonden. Het kon ook een verdachte identificeren.

0 reacties

 1. Contactloze chip, tweedimensionale barcode en een geperforeerde foto op de achterkant: “De vernieuwde Kids-ID is nog moeilijker te vervalsen en dus veiliger”
  Schoten

  Contactlo­ze chip, tweedimen­si­o­na­le barcode en een geperfo­reer­de foto op de achterkant: “De vernieuwde Kids-ID is nog moeilijker te vervalsen en dus veiliger”

  In het gemeentehuis van Schoten heeft minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) woensdagnamiddag de eerste vernieuwde Kids-ID’s overhandigd aan Felix (2), Roxanne (6) en Emilia (8) uit Schoten. Met deze elektronische identiteitskaart kunnen kinderen jonger dan 12 jaar reizen binnen de Europese Unie en enkele andere landen. De vernieuwing van de Kids-ID kadert binnen het universeel maken van Europese reisdocumenten en bemoeilijkt de vervalsing.
 2. Organisatoren verbaasd over mogelijk testevent tijdens EK voetbal: “Hadden hoop op Fan Park al lang opgegeven”
  PREMIUM
  Mechelen

  Organisato­ren verbaasd over mogelijk testevent tijdens EK voetbal: “Hadden hoop op Fan Park al lang opgegeven”

  Een test om te kijken of een groot scherm voor het EK voetbal kan? Bij de Mechelse Rawberry Group hoorden ze het donderdag in Keulen donderen. De organisator van het Fan Park had zelfs zijn gewijzigde plannen al lang opgeborgen. “Ze doen al moeilijk over de heropening van de terrassen, wat zouden wij een massa-evenement mogen organiseren?”, verbaast Dieter Eerens zich. De evenementenorganisator werkt wel aan een aantal kleinere evenementen.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen