Heffen - De politie kwam ter plaatse en startte een onderzoek op naar de inhoud van de vaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Heffen - De politie kwam ter plaatse en startte een onderzoek op naar de inhoud van de vaten. © Marc Aerts

Aangetroffen vaten in Mechelse loods was opslagplaats voor drugslaboratorium in Lint: “Verdachten zaten al in de cel naar aanleiding van lopend dossier”

HeffenDe aangetroffen containers met vloeistof in een loods langs de Gentsesteenweg in Heffen bij Mechelen zijn afkomstig van een drugslab in Lint. Gerecht en politie kon die bende inmiddels al opdoeken en vermoeden nu dat de loods in Heffen hun opslagplaats was. Er werden ethanol en cacaoschilfers gevonden, die vermoedelijk werden gebruikt voor het smokkelen van de cocaïne of amfetamines.

 1. Morris Norrée bezorgt Bornem eerste driepunter in blessuretijd tegen Vosselaar (2-1): “Dit zijn de mooiste overwinningen”
  voetbal eerste provinciale

  Morris Norrée bezorgt Bornem eerste driepunter in blessure­tijd tegen Vosselaar (2-1): “Dit zijn de mooiste overwinnin­gen”

  Even zag het er naar uit dat Bornem zichzelf in de voet zou schieten toen een tienkoppig Vosselaar nog op gelijke hoogte klom met nog vijf minuten op de klok, maar dankzij een hoge knal van Morris Norrée in blessuretijd hield het toch de punten thuis (2-1). Een opsteker voor Bornem dat bij het seizoensbegin tot dusver te karig werd beloond en een klein sprongetje maakt in de rangschikking.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Haydn-Genootschap viert 25ste verjaardag met tiende Amazing Haydn: “De concerten moeten koste wat kost doorgaan”
  Mechelen

  Haydn-Genoot­schap viert 25ste verjaardag met tiende Amazing Haydn: “De concerten moeten koste wat kost doorgaan”

  Het Haydn-Genootschap bestaat 25 jaar en dat laat de concertorganisator niet ongemerkt voorbijgaan. Voor het jubileum keert het ‘Wiener Klassik’-festival terug naar waar het een kwarteeuw geleden allemaal begon. Het mag een wonder heten dat het genootschap nog bestaat, want het mag dan wel een mooi parcours hebben afgelegd, gemakkelijk was het niet. “Maar moeilijk gaat ook”, zegt artistiek leider Alfons Deleus (74).