Obscene tuinkabouters in een voortuin op de Battelsesteenweg in Mechelen
Volledig scherm
PREMIUM
Obscene tuinkabouters in een voortuin op de Battelsesteenweg in Mechelen © David Legreve

Aan dit voortuintje kan ‘schunnige’ Betty uit Turnhout puntje zuigen: “Mijn vrouw vindt dat mooi. Ik vind het walgelijk”

De blote tuinkabouter Betty beroert de gemoederen in Turnhout, maar wat dan gezegd van deze voortuin op de Battelsesteenweg in Mechelen? Hier staat niet alleen het tweelingzusje van de exhibitionistische puntmutsdrager, maar ze krijgt bovendien het gezelschap van twee mannelijke collega’s én van verschillende fallussen. Sommige buren kunnen ermee lachen, anderen vinden de ornamenten ongepast en zijn ze liever kwijt dan rijk. Ook preventieschepen Abdrahman Labsir vindt het naakt “niet fatsoenlijk”.

  1. Luca Polizzi en Rupel Boom gaan zonder druk op bezoek bij Dessel Sport: “Er kan weer gelachen worden”
    voetbal eerste nationale

    Luca Polizzi en Rupel Boom gaan zonder druk op bezoek bij Dessel Sport: “Er kan weer gelachen worden”

    Met de aanstelling van Michael Simeon eerder deze week als nieuwe Managing Director zette men bij Rupel Boom alweer een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van de club. Maar op sportief vlak zijn de Steenbakkers, zelfs na de belangrijke zege tegen La Louvière Centre van vorig weekend (1-0), nog niet uit de problemen. En toch. Het vertrek van het Spaanse trainersduo zorgde duidelijk voor een bevrijding van de spelersgroep die de honger opnieuw zag aangewakkerd.