Obscene tuinkabouters in een voortuin op de Battelsesteenweg in Mechelen
Volledig scherm
PREMIUM
Obscene tuinkabouters in een voortuin op de Battelsesteenweg in Mechelen © David Legreve

Aan dit voortuintje kan ‘schunnige’ Betty uit Turnhout puntje zuigen: “Mijn vrouw vindt dat mooi. Ik vind het walgelijk”

De blote tuinkabouter Betty beroert de gemoederen in Turnhout, maar wat dan gezegd van deze voortuin op de Battelsesteenweg in Mechelen? Hier staat niet alleen het tweelingzusje van de exhibitionistische puntmutsdrager, maar ze krijgt bovendien het gezelschap van twee mannelijke collega’s én van verschillende fallussen. Sommige buren kunnen ermee lachen, anderen vinden de ornamenten ongepast en zijn ze liever kwijt dan rijk. Ook preventieschepen Abdrahman Labsir vindt het naakt “niet fatsoenlijk”.

  1. Lions Clubs ontvangen 135 Oekraïense kinderen in ZOO Planckendael: “Een dag ontspanning om hun zinnen te verzetten”
    Muizen

    Lions Clubs ontvangen 135 Oekraïense kinderen in ZOO Plancken­dael: “Een dag ontspan­ning om hun zinnen te verzetten”

    Zes Lions Clubs uit het Antwerpse ontvingen op zaterdagmorgen 135 Oekraïense kinderen en hun ouders voor een dagje in ZOO Planckendael. De serviceclubs voorzagen het vervoer van en naar het dierenpark, het eten voor de gasten en betaalden hun toegangstickets. “De gezinnen konden zich aanmelden via de OCMW’s van Zoersel, Brasschaat en Linkeroever. Het is een gigantische organisatie, want naast de vele kinderen en ouders werden er ook tolken uitgenodigd om de gasten welkom te heten en te begeleiden. Met dit initiatief willen we de Oekraïense gezinnen een dagje ontspanning aanbieden, een dag ze hun zinnen kunnen verzetten. Op het einde van de dag ontvangen de kinderen een kleurboek met daarin een woordje uitleg in zowel het Oekraïens als het Nederlands”, zegt voorzitter van Lions Minerva Antwerpen Zoersel Oswald Vansintejan.