Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Ronny De Coster

532 chauffeurs rijden te snel voorbij flitscamera

MechelenDe politie van Mechelen-Willebroek heeft verschillende snelheidscontroles gehouden in zowel Mechelen en Willebroek. In totaal werden er 4.327 chauffeurs gecontroleerd.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Nieuwe restaurants geven voorproefje tijdens Mechelen Culinair: “Gastronomische eters hier houden”
  PREMIUM
  Mechelen

  Nieuwe restau­rants geven voorproef­je tijdens Mechelen Culinair: “Gastrono­mi­sche eters hier houden”

  Na een wachttijd van drie jaar maakt Mechelen Culinair dit weekend een comeback. Verschillende topchefs brengen op de binnenkoer van het stadhuis een of twee signatuurgerechten. Onder hen Bram Simons (26) en Zino Jacobs (30), die een voorproefje zullen serveren van de restaurants waarmee ze vanaf komende zomer Mechelen gastronomisch naar een hoger niveau willen tillen.