Botaniek Live in Mechelen.
Volledig scherm
Botaniek Live in Mechelen. © Wannes Vansina

5 x uit dit weekend in de Mechelse regio: van optredens voor het goede doel tot speuren naar vlinders

Mechelen, Lier, Bonheiden, Puurs-Sint-AmandsVoor wie zijn agenda voor het weekend van 24 en 25 juli nog niet heeft ingepland, serveren wij enkele toffe uitstappen in de Mechelse regio. Van optredens voor het goede doel tot een speurtocht rond vlinders: bekijk hieronder onze aanraders.

 1. Wielerfans genieten van WK-peloton dat door Mechelen en Bonheiden raast: “Unieke kans om renners zo dicht bij huis aan het werk te zien”
  Mechelen/Bonheiden

  Wielerfans genieten van WK-peloton dat door Mechelen en Bonheiden raast: “Unieke kans om renners zo dicht bij huis aan het werk te zien”

  Het WK-peloton stormde op zondag door onze regio richting Leuven, maar langs de kant van de weg viel er evenzeer iets te beleven. In een Walems café kon je oude fietsen en truitjes van wereldkampionen bewonderen, de brandweer van Mechelen nam van de gelegenheid gebruik om te protesteren en in Bonheiden werd het Kerkplein ingepalmd door wielerfans.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.