Botaniek Live in Mechelen.
Volledig scherm
Botaniek Live in Mechelen. © Wannes Vansina

5 x uit dit weekend in de Mechelse regio: van optredens voor het goede doel tot speuren naar vlinders

Mechelen, Lier, Bonheiden, Puurs-Sint-AmandsVoor wie zijn agenda voor het weekend van 24 en 25 juli nog niet heeft ingepland, serveren wij enkele toffe uitstappen in de Mechelse regio. Van optredens voor het goede doel tot een speurtocht rond vlinders: bekijk hieronder onze aanraders.

  1. Geen stunt voor Nick Spaenhoven en Racing Mechelen in bekerduel bij Lierse-Kempenzonen (5-1): “Niet gefloten penalty was kantelpunt”
    bekervoetbal Antwerpen

    Geen stunt voor Nick Spaenhoven en Racing Mechelen in bekerduel bij Lier­se-Kempenzo­nen (5-1): “Niet gefloten penalty was kantelpunt”

    Racing Mechelen is er niet in geslaagd te stunten op het veld van Lierse-Kempenzonen. De troepen van trainer Greg Vanderidt hielden voor rust gelijke tred en slaagden er na rust zelfs in om even paniek te zaaien door terug te slaan tot 2-1, maar enkele minuten later volgde een kantelpunt. De bal ging niet op de stip ging voor Racing na een haakfout op Carrez en aan de overkant wel voor vermeend handspel. Bij die 3-1-tussenstand was de partij gespeeld en daarna diepte de thuisploeg in het slot de score nog uit tot een overdreven 5-1.