Ter illustratie
Volledig scherm
Ter illustratie © Baert Marc

36 bestuurders testten positief bij wodca-acties

Mechelen36 bestuurders liepen afgelopen weekend tegen de lamp bij wodca-controles in Mechelen en Willebroek.

 1. Kampioenenmaker en KV-fan Maxim Versteeven (KVK Wellen) tekent bij...Racing Mechelen: “Voor Racing spelen was altijd een optie”

  Kampioenen­ma­ker en KV-fan Maxim Versteeven (KVK Wellen) tekent bij...Racing Mechelen: “Voor Racing spelen was altijd een optie”

  Nauwelijks enkele dagen na de bekendmaking van de transfer van Jonas Laureys, tekende met Maxim Versteeven opnieuw een speler voor volgend seizoen bij Racing Mechelen woensdagavond. Op zich geen wereldschokkend nieuws, maar wel opvallend. Versteeven maakte Racing vorig seizoen immers niet alleen kampioen door in volle titelstrijd te scoren voor Wellen tegen Racing-concurrent Pelt, hij kwam daarbij ook naar buiten als supporter van de buren van KV.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.