Archiefbeeld van sport- en recreatiedomein De Nekker.
Volledig scherm
Archiefbeeld van sport- en recreatiedomein De Nekker. © David Legreve

26-jarige Mechelse gearresteerd voor diefstal van bestelwagen De Nekker: “Brak ‘s nachts binnen in het werkhuis van het domein”

MechelenEen 26-jarige Mechelse stal eind vorige week een bestelwagen van sport- en recreatiepark De Nekker. De dame sloeg haar slag tijdens de nacht van woensdag op donderdag in het werkhuis van het domein.

  1. Van de droomhuisjes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”
    PREMIUM
    Balen/Lommel/Antwerpen

    Van de droomhuis­jes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”

    Ze bouwden voor al droomhuisjes voor klein en groot en konden Studio 100 als klant strikken om attracties aan te kleden. Nu volgt een nieuwe mijlpaal voor het bedrijfje Eye-Opener van Siemon en Lars: ze willen een eigen indoorpretpark creëren, een ‘belevingswereld’ waar magie en fantasie centraal staan. “We zitten op een rollercoaster en hij lijkt maar niet te stoppen”, glimlacht het creatieve duo.