Volledig scherm
© Foto David Legreve

222 leerlingen verheffen stem voor vrede

 1. Sven Vandenbroeck (ex-KV Mechelen en Lierse) bereidt zich met Tanzaniaans kampioen Simba FC voor op Afrikaanse Champions League: “Trainerschap in Afrika wordt ondergewaardeerd en onderschat”

  Sven Vanden­broeck (ex-KV Mechelen en Lierse) bereidt zich met Tanzani­aans kampioen Simba FC voor op Afrikaanse Champions League: “Trainer­schap in Afrika wordt onderge­waar­deerd en onderschat”

  In 2016 ging Sven Vandenbroeck (onder meer ex-KV Mechelen en Lierse) met Hugo Broos aan de slag bij de nationale ploeg van Kameroen waarmee hij een jaar later als assistent de Afrika Cup won. Daarna ging de inmiddels 41-jarige Steenokkerzeelnaar zijn eigen weg op het Afrikaanse continent als bondscoach van Zambia en in december vorig jaar werd hij T1 van het Tanzaniaanse Simba FC. Een gouden zet, want Vandenbroeck veroverde er meteen de nationale treble en neemt vanaf volgende week deel aan de Afrikaanse Champions League.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"