Ter illustratie
Volledig scherm
Ter illustratie © Tim Van der Zeypen

18-jarige met step en 58-jarige op fiets raken gewond bij aanrijding met auto’s

MechelenBij twee verkeersongevallen in Mechelen zijn evenveel personen gewond geraakt: een fietser en een gebruiker van een step.

 1. Windhoos veroorzaakt schade
  Mechelen

  Windhoos veroor­zaakt schade

  De brandweer van Mechelen is dinsdagavond moeten uitrukken naar de Lakenmakerstraat in de Mechelse woonwijk Nekkerspoel. Een mini-windhoos zorgde bij verschillende panden voor schade. Zo kwamen er onder meer enkele dakpannen en golfplaten los en zorgde de mini-windhoos ook nog voor beschadigingen aan ramen. Enkele brokstukken kwamen door de wind op de rijbaan terecht. Daarom werd de Lakenmakerstraat tijdens de opruimingswerken tijdelijk afgesloten.
 2. Rubenilson ‘Kanu’ Dos Santos wil met Rupel Boom weg uit kelder van het klassement: “Zege nodig voor het vertrouwen”
  voetbal eerste nationale

  Rubenilson ‘Kanu’ Dos Santos wil met Rupel Boom weg uit kelder van het klassement: “Zege nodig voor het vertrouwen”

  Een profvoetballer schrikt al lang niet meer van een verandering meer of minder, maar toch krabde ook Rubenilson ‘Kanu’ Dos Santos zich in de haren van de ontwikkelingen bij Rupel Boom de voorbije weken. De voormalige middenvelder van ondermeer Anderlecht en Terek Grozny beseft evenwel dat de beste manier om alle twijfels weg te spoelen, presteren op het veld is. Te beginnen nu zondag op eigen veld tegen Mandel, een duel onderaan de stand.