Novak Djokovic en Rafael Nadal zijn in Londen op recordjacht.
Volledig scherm
Novak Djokovic en Rafael Nadal zijn in Londen op recordjacht. © Photo News

Nadal in de groep met Thiem en Tsitsipas, Djokovic treft Medvedev en Zverev op Masters

TennisDe loting voor de ATP Finals in Londen, de Masters tennis bij de mannen, is achter de kiezen. De acht deelnemers zijn in twee groepen opgedeeld, met favorieten Rafael Nadal en Novak Djokovic elk in een andere poule.

0 reacties

 1. Héél even romantiek, dan weer topfinale

  Héél even romantiek, dan weer topfinale

  Onze nieuwe nationale tennisheld is - even - terug in het land. Gisteren vertrokken David Goffin (26) en zijn vriendin Stéphanie uit Londen - "met een hoofd vol herinneringen", zo schreef zij bij deze foto op Instagram. Veel tijd voor romantiek is er niet: gisteravond sliep Goffin bij zijn coach in Charleroi, vandaag trekt hij al naar Lille om zich voor te bereiden op de Davis Cupfinale. Niet alleen zijn vriendin keek zondag met open mond naar de historische Masters-finale van haar "kampioen": liefst 310.000 Vlamingen volgden de match op BBC2. Het tweede kanaal van de Britse openbare omroep was daarmee de derde best bekeken zender in Vlaanderen. Op de 'eigen' zenders was de match, tot groot ongenoegen van veel fans, niet te zien. Enkel op Telenet Play Sports kon je kijken met Nederlandstalig commentaar.
 1. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  24

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei
 2. Merlier spurt na derde plaats in Termoli recht in armen van lief Cameron Vandenbroucke
  Play

  Merlier spurt na derde plaats in Termoli recht in armen van lief Cameron Vandenbrou­c­ke