We zijn wereldkampioen!

Wereldkampioen: het is nu of nooit voor onze Rode Duivels. Maar wat betekent dat eigenlijk? Staat België wekenlang op zijn kop? Herenigt een wereldbeker Vlaanderen en Wallonië? Boomt onze economie als nooit tevoren? Zwaaien de deuren in het buitenland open voor alles dat 'Made in Belgium' is? En liggen de kraamklinieken vol kleine Edens en Romelu's?

Lees alles over in het dossier 'De impact na WK winst' vanaf 28 april zaterdag in Het Laatste Nieuws.

WK winst verenigt België

België wereldkampioen! Maar welke impact heeft dat op onze politiek? Zal het noord en zuid verenigen? En wat met de buitenlandse relaties? Opent het nieuwe deuren, of net niet?

Rode Duivels alom tegenwoordig na WK winst

België wereldkampioen! Maar wat zijn de gevolgen in het dagelijkse leven? Welke stempel zal het op de Belgische cultuur drukken? Worden de Duivels alomtegenwoordig? Krijgen ze een godenstatus? En hoe gaan ze de geschiedenisboeken in?

Eden populairste voornaam 2018

België wereldkampioen! Maar wat doet zoiets met het nationaal geluk? Brengt het ons land in een nationale roes? Blijft dat geluk ook op langere termijn nazinderen? Zelfs in de vorm van een heuse babyboom?

We zijn wereldkampioen!

Lees alles in het dossier “De impact na WK winst”. Ontdek vanaf zaterdag 28 april alle feiten en emoties in Het Laatste Nieuws.

Wil je graag elke dag Het Laatste Nieuws lezen, klik hier