Woonzorgcentrum ter Bleeke wordt overspoeld met kerstcadeautjes van de leerlingen en ouders van GO!Basisschool 't Park. De piñata is voor de zorgverleners
Volledig scherm
Woonzorgcentrum ter Bleeke wordt overspoeld met kerstcadeautjes van de leerlingen en ouders van GO!Basisschool 't Park. De piñata is voor de zorgverleners © emz

Woonzorgcentrum overspoeld met kerstcadeautjes van leerlingen en ouders

MalleWoonzorgcentrum ter Bleeke in Malle is dinsdagnamiddag overspoeld met kerstcadeautjes en kerstwensen. Een aantal leerlingen en een delegatie van de oudervereniging van GO!Basisschool ‘t Park kwamen hun creaties en attenties voor personeel en bewoners overhandigen. “Schitterend”, reageert rusthuisdirecteur Jan Flament.

 1. Na sluiting door corona, faling van uitbatingsvennootschap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Na sluiting door corona, faling van uitbatings­ven­noot­schap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”

  Het opsporingsbericht dat de politiezone Noorderkempen eerder op de dag verspreidde rond de inbraak in een horecazaak in Hoogstraten, gaat om de voormalige discotheek Highstreet. De daders gingen er op de dag voor Kerstmis aan de haal met duizenden euro’s aan elektronica. “Alsof het hele coronagebeuren nog niet genoeg is”, zucht Nick Jorissen.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"