Westmalle mag zich opmaken voor de braderij. Kris Keysers van Ondernemend Westmalle toont de affiche van de veelbelovende driedaagse
Volledig scherm
Westmalle mag zich opmaken voor de braderij. Kris Keysers van Ondernemend Westmalle toont de affiche van de veelbelovende driedaagse © emz

Westmalle mag zich opmaken voor drie dagen braderij

MalleEen braderij van maar liefst drie dagen staat komend weekend op het programma in Westmalle. Bezoekers mogen zich verwachten aan avondshopping, talloze muziekoptredens en kermisplezier. 

 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. Van de Kalmthoutse Heide tot De Schorre: ontdek hier 7 plekjes in de regio Antwerpen waar het gezellig picknicken is
  PREMIUM
  Antwerpen

  Van de Kalmthout­se Heide tot De Schorre: ontdek hier 7 plekjes in de regio Antwerpen waar het gezellig picknicken is

  Het is zomer en dan trekken we er graag op uit voor een fietstocht of een wandeling door de natuur. Als je ‘s middags wat wil eten kan je onderweg even stoppen in de plaatselijke taverne, maar je kan ook de natuur verder intrekken en van een lekkere picknick genieten op een bankje. In de regio rond Antwerpen zijn er heel wat mooie plaatsjes waar je daarvoor terechtkan. Wij lijsten er zeven voor je op. Van de Kalmthoutse Heide tot De Schorre in Boom.