Populair danscafé 't Hofke in Westmalle zal niet meer heropenen
Volledig scherm
Populair danscafé 't Hofke in Westmalle zal niet meer heropenen © Klaas De Scheirder

Westmalle is icoon armer: populair danscafé ‘t Hofke heropent niet meer

MalleHet dorp van Westmalle is een icoon kwijtgeraakt. ‘t Hofke zal niet meer heropenen. Dat heeft het populair danscafé vrijdag op sociale media bekendgemaakt. Het nieuws veroorzaakt een golf van steunbetuigingen. 

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Na sluiting door corona, faling van uitbatingsvennootschap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Na sluiting door corona, faling van uitbatings­ven­noot­schap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”

  Het opsporingsbericht dat de politiezone Noorderkempen eerder op de dag verspreidde rond de inbraak in een horecazaak in Hoogstraten, gaat om de voormalige discotheek Highstreet. De daders gingen er op de dag voor Kerstmis aan de haal met duizenden euro’s aan elektronica. “Alsof het hele coronagebeuren nog niet genoeg is”, zucht Nick Jorissen.
 3. Bewoners zwaar getroffen Sint-Lodewijk krijgen zaterdag al vaccin: “Het lijkt te mooi om waar te zijn”
  PREMIUM
  Schilde

  Bewoners zwaar getroffen Sint-Lodewijk krijgen zaterdag al vaccin: “Het lijkt te mooi om waar te zijn”

  De grote rondes coronavaccinaties in de Vlaamse woonzorgcentra zijn gestart. Zaterdag komen 116 bewoners van Sint-Lodewijk in ‘s-Gravenwezel (Schilde) aan de beurt. Tijdens de eerste coronagolf verloor het rusthuis 21 residenten. De vreugde over de vroegtijdige vaccinatie is dan ook groot. “Het is de eerste stap naar een ander leven”, zegt directeur Chris Janssens.
 1. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen

 2. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?