Populair danscafé 't Hofke in Westmalle zal niet meer heropenen
Volledig scherm
Populair danscafé 't Hofke in Westmalle zal niet meer heropenen © Klaas De Scheirder

Westmalle is icoon armer: populair danscafé ‘t Hofke heropent niet meer

MalleHet dorp van Westmalle is een icoon kwijtgeraakt. ‘t Hofke zal niet meer heropenen. Dat heeft het populair danscafé vrijdag op sociale media bekendgemaakt. Het nieuws veroorzaakt een golf van steunbetuigingen. 

 1. Dieven aan de haal met dure Range Rover Velar: “Daders wisten perfect hoe ze te werk moesten gaan”
  Rijkevorsel

  Dieven aan de haal met dure Range Rover Velar: “Daders wisten perfect hoe ze te werk moesten gaan”

  Dieven zijn maandagnacht aan de haal gegaan met de Range Rover Velar 2l van Renée Durwael en Thomas Coeck uit Rijkevorsel. Het moeten ‘professionals’ geweest zijn die perfect wisten hoe ze de dure wagen - die al snel 60.000 euro kost - open moesten krijgen en hoe ze het trackingsysteem onklaar moesten maken. Eind juli gebeurde in Heist-op-den-Berg een gelijkaardige diefstal.
 2. Van een gepersonaliseerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van een gepersona­li­seerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de regio Antwerpen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van een gepersonaliseerd theepakket uit Antwerpen tot een heerlijke brunch in Kontich: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.
 3. TERRASTIP. Het Leienpaleis in Antwerpen: Verborgen neoclassicistische parel aan het Stadspark
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  TERRASTIP. Het Leienpa­leis in Antwerpen: Verborgen neoclassi­cis­ti­sche parel aan het Stadspark

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken. Hier kom je te weten welk terras het ontdekken waard is deze zomer. Van koffieshop tot ijsjestent en van brasserie tot fine dining. Met deze week verborgen parel in het hart van de Koekenstad: het prachtige Leienpaleis, waar je naast cultuur opsnuiven ook kan genieten van een gezellige bar en restaurant met erg verzorgde gerechten en bovenvriendelijke bediening.