Danny en Davy Verbaeten van dancing The Missing Link, die nog tot 1 oktober moet wachten op de heropening
Volledig scherm
PREMIUM
Danny en Davy Verbaeten van dancing The Missing Link, die nog tot 1 oktober moet wachten op de heropening © Klaas De Scheirder

Weer tot in de vroege uurtjes op café, maar nog niet dansen of naar de discotheek: “Onbegrijpelijk dat we nog een maand moeten wachten”

Malle/ZoerselVanaf vandaag kunnen we opnieuw met zoveel en zolang we maar willen op café gaan. Tenzij cafés of discotheken gebruikmaken van het achterpoortje ‘op private uitnodiging’, mogen we onze dansbenen er nog niet losgooien. Dat wekt toch wel wat wrevel. “Vanaf 1 september mag je staan dansen en springen op een trouwfeest. Waarom kan dat in een dancing dan niet?”, zucht Eddy Van den Reeck (69), uitbater van baandancing De Toverfluit in Halle-Zoersel. 

  1. Dancinguitbater De Toverfluit gaat bijklussen als straatmuzikant: “In deze tijden is ieder centje mooi meegenomen”
    PREMIUM
    Zoersel

    Dancinguit­ba­ter De Toverfluit gaat bijklussen als straatmuzi­kant: “In deze tijden is ieder centje mooi meegenomen”

    Bij de pakken blijven zitten is niets voor Eddy Van den Reeck (69), uitbater van de legendarische baandancing De Toverfluit in Halle-Zoersel. De horecabaas mag vanaf 15 december optreden als straatmuzikant. Met zijn accordeon wil hij sfeer brengen in onder meer Zoersel, Lier en Antwerpen, zoals hij dat op tienjarige leeftijd al in ‘t Stad deed. “Ik ben een geboren entertainer”, lacht Eddy.