Michelle Geentjens (30) uit Malle zal met haar webshop Studio Snoes een andere koers varen: de focus verschuift naar producten van Belgisch-Nederlandse ondernemers
Volledig scherm
Michelle Geentjens (30) uit Malle zal met haar webshop Studio Snoes een andere koers varen: de focus verschuift naar producten van Belgisch-Nederlandse ondernemers © Michelle Geentjens

Webshop Studio Snoes verlegt focus naar Belgische en Nederlandse ondernemers

MalleWebshop Studio Snoes met thuisbasis in Malle heeft voortaan - op één merk na - enkel producten van lokale ondernemers in haar aanbod. Zo zet de online winkel voor zintuigprikkelende items de Belgisch-Nederlandse markt in de kijker. “Dichtbij ons zit er enorm veel talent. Dat wil ik heel graag ondersteunen. Giganten als House Doctor of Meraki zet ik aan de deur”, aldus webshopzaakvoerster Michelle Geentjens (30). 

 1. Meer dan zeshonderd middelbare scholieren leren hoeveel het leven kost en krijgen tips in het inleefhuis
  Malle

  Meer dan zeshonderd middelbare scholieren leren hoeveel het leven kost en krijgen tips in het inleefhuis

  Het inleefhuis in Malle verwelkomt in oktober meer leerlingen uit de derde graad van de lokale middelbare scholen. Daar denken ze na over budget en armoede. Schepen voor Onderwijs Elisabeth Joris (DBM) en Schepen voor Sociale Zaken en Armoedebestrijding Wouter Patho (N-VA) geven er samen met professionals en vrijwilligers rondleidingen. “We ontvangen dit jaar meer dan zeshonderd scholieren.”
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.