De chauffeur raakte om vooralsnog onbekende redenen de controle over het stuur kwijt.
Volledig scherm
De chauffeur raakte om vooralsnog onbekende redenen de controle over het stuur kwijt. © Marc De Roeck

Vrouw verliest controle over cabrio en botst tegen hoop stenen: slachtoffer van 45 in kritieke toestand afgevoerd

MalleOp de Hoogstraatsebaan is vrijdag een 45-jarige vrouw na een botsing uit haar wagen geslingerd. Dat gebeurde nadat ze de controle over het stuur was verloren en tegen een hoop stenen aanreed. Er was geen andere partij betrokken bij het ongeval, maar de vrouw is met ernstige verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De rijbaan was in beide richtingen tijdelijk afgesloten.

 1. Van Schoten tot Waarloos: op deze 14 kerstmarkten in de regio Antwerpen dompel je jezelf volledig onder in de kerstsfeer
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Schoten tot Waarloos: op deze 14 kerstmark­ten in de regio Antwerpen dompel je jezelf volledig onder in de kerstsfeer

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten veertien kerstmarkten op in Antwerpen en omstreken om helemaal in de kerststemming te komen.
 2. KEMPENSE KLEPPERS. Knikmopsen en Rollmopsen voor de halve wereldbol, maar bij Gebroeders Geens koesteren ze de Kempense zandgrond: “We zijn zo Hoogstraats als de aardbei”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  KEMPENSE KLEPPERS. Knikmopsen en Rollmopsen voor de halve wereldbol, maar bij Gebroeders Geens koesteren ze de Kempense zandgrond: “We zijn zo Hoogstraats als de aardbei”

  Een Rollmops en een Knikmops. Je kan de kleine werkmachines met de schattige naam regelmatig spotten op een boerderij, bij bouwbedrijven of in andere sectoren. Meestal met die typische gele kleur, al duiken ze tegenwoordig ook op in heel wat andere tinten. Weinigen die het weten, maar de handige machines werden bedacht en gemaakt door het oerkempens bedrijf van Frans en Marcel Geens uit Hoogstraten. Zij verdienen dan ook die titel van Kempense Klepper. “De naam Rollmops? Die heeft een grappige oorsprong...”