Waterschade in de Albert Heijn van Westmalle
Volledig scherm
Waterschade in de Albert Heijn van Westmalle © EMZ

VIDEO. Water stroomt door plafond binnen in Albert Heijn: “Klanten zijn geschrokken, maar gelukkig is iedereen veilig”

WestmalleStortbuien hebben donderdagmiddag ernstige schade veroorzaakt in de Albert Heijn in Westmalle. Videobeelden tonen hoe het regenwater doorheen het plafond stroomt. De winkel staat helemaal blank.

 1. Boeren én gemeentebestuur geven krachtig signaal aan Vlaamse regering: “Landbouw moet in Zoersel kunnen blijven bestaan”
  PREMIUM
  Zoersel

  Boeren én gemeentebe­stuur geven krachtig signaal aan Vlaamse regering: “Landbouw moet in Zoersel kunnen blijven bestaan”

  In het landelijke Zoersel beroert het Vlaams stikstofakkoord de gemoederen. Het gemeentebestuur heeft in samenspraak met de boeren een advies geschreven aan de Vlaamse regering. Dat werd maandagmiddag op het gemeentehuis door de burgemeester, schepenen en landbouwers ondertekend. Zij pleiten onder meer voor voldoende steun in innovatieve technieken om de uitstoot van stikstof in te kunnen perken.
 2. Turnen in Pairi Daiza: De Gele Flamingo laat kinderen balanceren op Wereld Yoga Dag
  Zoersel/Malle/Brecht

  Turnen in Pairi Daiza: De Gele Flamingo laat kinderen balanceren op Wereld Yoga Dag

  De Gele Flamingo heeft de Wereld Yoga Dag niet zomaar laten passeren. De webwinkel voor baby-, peuter- en kleuterartikelen heeft kinderen laten kennismaken met de balansplank ‘Wobbel’ in het Henegouws dierenpark Pairi Daiza, in samenwerking met kinderpsychologe en ‘Wobbellesgeefster’ Frauke Molen. De 156.000 volgers van het Instagram-account konden de turnsessie meedoen of volgen via een livestream.