Het park van Kasteel Heihuyzen in Oostmalle wordt voor het eerst opengesteld voor het grote publiek tijdens een tuinbeurs
Volledig scherm
Het park van Kasteel Heihuyzen in Oostmalle wordt voor het eerst opengesteld voor het grote publiek tijdens een tuinbeurs © Estate Heihuyzen

Tuinbeurs is unieke kans voor groot publiek: park Kasteel Heihuyzen voor het eerst te ontdekken

MalleHet uitgestrekt park rondom Kasteel Heihuyzen in Oostmalle vormt van vrijdag tot maandag het decor van een tuinbeurs. Dit evenement is een unieke kans om deze parelachtige omgeving te ontdekken, dat nooit eerder voor het grote publiek werd opengesteld. 

  1. Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”
    Essen

    Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”

    Ze wilden ze eigenlijk allemaal geheim houden, maar om tegemoet te komen aan de smeekbede van heel wat fans verklappen Hans Francken en Dave Vercauteren dan toch al twee van de ‘secret guests’ van Hans Francken Invites op vrijdag 5 augustus. Dat zijn niemand minder dan Stijn Meuris en Natalia. Daarnaast treden er vrijdagavond nog vijf geheime artiesten op naast Simon VC, 2 Fabiola en Michael Schack. Zaterdagavond treden Camille, Metejoor en De Kreuners op.