Heihuizen
Volledig scherm
Heihuizen © emz

Snelheidsduivel vlamt aan 151 kilometer per uur over Heihuizen tijdens nationale flitsmarathon

MalleEen snelheidsduivel is woensdag tijdens de nationale flitsmarathon aan 151 kilometer per uur geflitst op Heihuizen in Malle. Op deze verbindingsweg tussen Oostmalle en Wechelderzande mag je slechts 70 kilometer per uur rijden. De politie hield het voertuig ter plaatse tegen. De bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren. 

 1. Café Trappisten klinkt op vlotte heropening: “Drang naar trappist is zo groot, dat we het onze klanten niet kunnen aandoen om gesloten te blijven”
  PREMIUM
  Malle

  Café Trappisten klinkt op vlotte heropening: “Drang naar trappist is zo groot, dat we het onze klanten niet kunnen aandoen om gesloten te blijven”

  Na bijna zeven maanden wachten kunnen we zaterdag eindelijk weer op café of restaurant. Al mag de horeca enkel terrassen openen. Nancy Smet (46) en Johan Willekens (52) van Café Trappisten in Westmalle hebben nog even getwijfeld of dat met het wisselvallige Belgische weer wel doenbaar is, maar besloten er dan toch volop voor te gaan. “We hebben ons terras zelfs uitgebreid. Laat ons hopen dat het zonnetje schijnt”, lachen de uitbaters.
 1. Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwagen
  Play

  Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwa­gen

 2. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek