Een lekkere borrelplank van Gastropub 't Molenhuys met de wieken van de Scherpenbergmolen uit 1843 op de achtergrond
Volledig scherm
PREMIUM
Een lekkere borrelplank van Gastropub 't Molenhuys met de wieken van de Scherpenbergmolen uit 1843 op de achtergrond © emz

RESTOTIP. Gastropub ‘t Molenhuys: tafelen met zicht op een 178 jaar oude molen

MalleZin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke nieuwe horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Gastropub ‘t Molenhuys in Malle, pure keuken met vele toetsen van Westmalle in de schaduw van een prachtige molen. 

 1. Gastropub ‘t Molenhuys na 2,5 jaar werken klaar voor opening: “Gedurfder dan klassieke Kempense keuken”
  Malle

  Gastropub ‘t Molenhuys na 2,5 jaar werken klaar voor opening: “Gedurfder dan klassieke Kempense keuken”

  Na tweeënhalf jaar werk is het Molenhuis omgetoverd tot ‘Gastropub ‘t Molenhuys’, waar Westmalle én haar verleden alomtegenwoordig is. Op 1 juni opent de horecazaak met een hoog retrogehalte haar deuren. Tegelijkertijd ontvangt de aanpalende zomerbar ‘Bar Daf’ haar eerste gasten onder de molen. Dé blikvanger op de kaart? Een biercocktail op basis van Westmalle Extra en Venezolaanse rum.
 2. Feestzaal Le Cirq komt weer tot leven: “We zijn nog alive and kicking en dat willen we bewijzen met vijf dagen feest”
  Hoogstraten

  Feestzaal Le Cirq komt weer tot leven: “We zijn nog alive and kicking en dat willen we bewijzen met vijf dagen feest”

  Zo'n achttien maanden was het angstvallig stil in feestzaal Le Cirq in Hoogstraten door de coronacrisis, maar vanaf donderdagavond 2 september komt daar verandering in. Vijf dagen lang gooien eigenaar Ben Van den Zegel en zijn team weer de deuren open op zoek naar de sfeer van weleer. “Het doet deugd om weer te kunnen organiseren. We willen de mensen weer aan het dansen krijgen en uit de coronaroes doen ontwaken.”