Een meisje is alvast speelgoed aan het inpakken voor de inzamelactie van Feestvarken in samenwerking met PostNL België, die loopt tot en met 24 november
Volledig scherm
Een meisje is alvast speelgoed aan het inpakken voor de inzamelactie van Feestvarken in samenwerking met PostNL België, die loopt tot en met 24 november © TVB

PostNL België zet schouders onder speelgoedinzamelactie van Feestvarken vzw

Malle/MechelenFeestvarken vzw uit Malle houdt een inzameling van nieuw speelgoed voor kinderen in armoede. Voor deze actie bezorgt PostNL België een gratis verzendlabel aan wie speelgoed wil doneren. Enkele bekende gezichten zoals presentatrice Siska Schoeters zijn ambassadeur van het initiatief. 

  1. Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”
    Antwerpen

    Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”

    Problemen los je op met een goed pak slaag, of door dingen kapot te gooien. En vrouwen, die dienen vooral om te misbruiken. Die ‘filosofie’ heeft Stephaan Du Lion volgens zijn vroegere vrienden meegekregen van zijn vader Julien, en het lijkt ook passend bij een man die zich komende week voor vier moorden op vrouwen moet verantwoorden. Een man die zelf ooit zei dat zijn ex een standbeeld verdient, voor de 18 jaar die ze met hem doorbracht. Een portret.