Peter Mertens voor zijn taverne-brasserie met feestzaal Peter & Zout, die na de zomer van 2023 de deuren sluit
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Mertens voor zijn taverne-brasserie met feestzaal Peter & Zout, die na de zomer van 2023 de deuren sluit © emz

Peter & Zout stopt na komende zomer: “Ik ga de babbels met mijn klanten toch wel missen”

MalleNog een dik half jaar kan je lekker gaan tafelen of feesten bij Peter & Zout in Westmalle. En dan zetten Nadine Jansen (52) en Peter Mertens (59) na achttien jaar een punt achter hun populaire taverne-brasserie met feestzaal. Al gaat Peter niet op pensioen zonder een groot feest. “Ik denk dat ik nadien van thuis uit nog wel wat take-away ga doen”, zegt de uitbater.

  1. Christel Van Akeleyen (Vlaams Belang) weigert de handdoek te gooien: “Ik zal tot 2024 als lid van Vlaams Belang blijven zetelen en ons nieuw bestuur? Dat neem ik niet serieus”
    Brecht

    Christel Van Akeleyen (Vlaams Belang) weigert de handdoek te gooien: “Ik zal tot 2024 als lid van Vlaams Belang blijven zetelen en ons nieuw bestuur? Dat neem ik niet serieus”

    Christel Van Akeleyen reageert verbaast op het nieuws dat regionaal voorzitter van Vlaams Belang Wouter Bollansée woensdag bekendmaakte. Ze neemt naar eigen zeggen het nieuwe bestuur niet serieus en blijft volgens haar ook voorzitster. “Ik blijf zeker tot het einde van de legislatuur voor Vlaams Belang zetelen”, klinkt het. “En dat nieuwe bestuur? Dat is zelfs niet volgens de officiële statuten van Vlaams Belang verlopen.”