Patiënten kunnen via de nieuwe website hun persoonlijk medisch dossier raadplegen.
Volledig scherm
Patiënten kunnen via de nieuwe website hun persoonlijk medisch dossier raadplegen. © Communicatiedienst AZ Sint-Jozef

Patiënten AZ Sint-Jozef krijgen online toegang tot individueel medisch dossier

Het AZ Sint-Jozef in Malle vernieuwde haar website. Daardoor kunnen patiënten van het ziekenhuis sinds donderdag hun individueel medisch dossier online raadplegen. “Dit past geheel in de wijze waarop we in ons ziekenhuis de patiënt volwaardig willen betrekken en erkennen in zijn of haar zorgtraject”, verduidelijkt algemeen directeur Koen Vancraeynest. 

0 reacties

 1. Pijpleiding bedreigt wijkschooltje en drie woningen: “Als de plannen doorgaan, gaan we zeker protesteren”
  PREMIUM
  Rijkevorsel/Beerse/Lille

  Pijplei­ding bedreigt wijkschool­tje en drie woningen: “Als de plannen doorgaan, gaan we zeker proteste­ren”

  Als de keuze ooit zou vallen op het noordelijke tracé voor de aanleg van een pijpleiding tussen de Antwerpse Haven en het Ruhrgebied, dan zal dat voor Rijkevorsel ingrijpende gevolgen hebben. Enkele woningen én het wijkschooltje aan Looi moeten wijken. Ook de droom van Rijkevorsel om ooit een rondweg realiseren wordt dan aan diggelen geslagen. Het tracé loopt ook nog door onder meer Beerse en Lille.
 2. Inspiration Decor koopt iconische danskooi Highstreet: “Als we terug mogen feesten, hebben we iets uniek dat we kunnen aanbieden”
  PREMIUM
  Malle/Hoogstraten

  Inspirati­on Decor koopt iconische danskooi Highstreet: “Als we terug mogen feesten, hebben we iets uniek dat we kunnen aanbieden”

  De legendarische danskooi van discotheek Highstreet, waar menig schaarsgeklede danseres of een ietwat aangeschoten gast(e) van de discotheek al eens een dansje in waagde, is gekocht door Inspiration Decor uit Malle. Het bedrijf verhuurt unieke decorstukken of hele decors voor wie eens een flink feestje wil organiseren of organiseert zelf de feesten in het thema die de gasten kiezen. “We gaan zelfs replica’s laten maken van de danskooi”, vertelt Rudy Van Nuffelen. Toch een beetje een lichtpunt in een voor de rest economisch dramatisch jaar.
 3. Woningprijzen in Kapellen en Zoersel schieten de hoogte in, Schilde blijft het duurst in hele provincie
  PREMIUM
  Stabroek/Kapellen/Schoten/Schilde/Zoersel/Malle

  Woningprij­zen in Kapellen en Zoersel schieten de hoogte in, Schilde blijft het duurst in hele provincie

  De gemiddelde woningprijs in Kapellen is in 2020 met maar liefst 17 procent gestegen tegenover de gemiddelde prijs in 2019. Ook de prijzen in Schoten, Zoersel en Malle zijn met een stijging van meer dan 18 procent in de afgelopen vijf jaar aan een felle opmars bezig. Al blijft Schilde met een gemiddelde woningprijs van 496.961 euro koploper in de hele provincie. Dat blijkt uit cijfers van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat vzw.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen