De abdij van Westmalle gaat de Westmalle Extra nu ook commercialiseren.
Volledig scherm
De abdij van Westmalle gaat de Westmalle Extra nu ook commercialiseren. © Abdij van Westmalle

Paters brengen met Westmalle Extra eigen tafelbier op de markt: “Onze manier om horeca extra te ondersteunen bij heropening”

WestmalleDe Trappisten in Westmalle, naast hun kaas vooral gekend om hun Westmalle Dubbel en Westmalle Tripel, gaan nu ook hun derde bier commercialiseren. De Westmalle Extra, een blond bier van hoge gisting van 4,8 procent, zal gecommercialiseerd worden zodat iedereen van het ‘tafelbier van de broeders’ kan genieten. Het bier zal exclusief te verkrijgen zijn via de bierhandels én de horeca.

 1. Danscafé ‘t Hofke vindt twee jaar voor afbraak toch overnemer: “Hopelijk snel weer pintjes, shotjes, kannetjes en raketjes tot in de nachtelijke uurtjes”
  PREMIUM

  Danscafé ‘t Hofke vindt twee jaar voor afbraak toch overnemer: “Hopelijk snel weer pintjes, shotjes, kannetjes en raketjes tot in de nachtelij­ke uurtjes”

  Toen de uitbater van Danskafee ‘t Hofke in december aankondigde dat hij de deuren niet meer zou openen, leek het alsof dit het einde van een tijdperk was. Het icoon op de Antwerpsesteenweg in Westmalle moet immers tegen einde 2023 plaatsmaken voor appartementen. Desondanks heeft Glenn Mariën (36) uit Westmalle ‘t Hofke in volle coronacrisis overgenomen.
 2. PITO start volgend schooljaar met opleiding Paardenhouderij: “Beantwoordt aan opkomende sector”
  Stabroek

  PITO start volgend schooljaar met opleiding Paardenhou­de­rij: “Beant­woordt aan opkomende sector”

  Goed nieuws voor jonge liefhebbers van paarden. Het Provinciaal Instituut voor Technisch Onderwijs (PITO) in Stabroek start vanaf volgend schooljaar in het vijfde middelbaar de nieuwe richting Paardenhouderij. De duale opleiding combineert lessen van experts op school en ervaring opdoen bij een paardenbedrijf. Leerlingen bereiden zich zo voor op een carrière in de paardensector.
 1. Mondmaskerjurk gaat naar Miss Universe
  Play

  Mondmasker­jurk gaat naar Miss Universe

 2. American footballspeler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"
  Play

  American football­spe­ler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"