Twee uitgaansgelegenheden in Malle. Voor alle duidelijkheid: de verkrachting gebeurde niet in een van de zaken, maar in de achterliggende wijk.
Volledig scherm
Twee uitgaansgelegenheden in Malle. Voor alle duidelijkheid: de verkrachting gebeurde niet in een van de zaken, maar in de achterliggende wijk. © Klaas De Scheirder

Parket start onderzoek na aangifte van verkrachting 16-jarig meisje

MalleHet parket in Antwerpen en de politie Voorkempen zijn een onderzoek gestart naar aanleiding van de verkrachting van een minderjarig meisje (16) in Malle. Het slachtoffer zou na het uitgaan in het centrum van Malle in een achterliggende wijk verkracht zijn.

 1. Antwerpse Liefkenshoektunnel vorig jaar drie keer langer tolvrij
  Antwerpen

  Antwerpse Liefkens­hoek­tun­nel vorig jaar drie keer langer tolvrij

  De Antwerpse Liefkenshoektunnel moest vorig jaar ruim drie keer langer tolvrij gemaakt worden dan in de jaren ervoor. Dat schrijft Gazet van Antwerpen op basis van cijfers van de nv Tunnel Liefkenshoek. Aangezien de Vlaamse overheid moet opdraaien voor die tolvrije passages, lag de rekening ook een pak hoger dan in andere jaren. Doorheen het jaar vloeide er elke dag gemiddeld een kwart miljoen euro tolgeld door de tunnel.
 2. PORTRET. Vechtersbaas, tiran en seriemoordenaar Stephaan Du Lion: “Strijkijzer naast mijn gezicht en de ‘belofte’ dat ik bij één kik verminkt zou worden”
  PREMIUM
  Antwerpen

  PORTRET. Vechters­baas, tiran en seriemoor­de­naar Stephaan Du Lion: “Strijkij­zer naast mijn gezicht en de ‘belofte’ dat ik bij één kik verminkt zou worden”

  Problemen los je op met een goed pak slaag, of door dingen kapot te gooien. En vrouwen, die dienen vooral om te misbruiken. Die ‘filosofie’ heeft Stephaan Du Lion volgens zijn vroegere vrienden meegekregen van zijn vader Julien, en het lijkt ook passend bij een man die zich komende week voor vier moorden op vrouwen moet verantwoorden. Een man die zelf ooit zei dat zijn ex een standbeeld verdient, voor de 18 jaar die ze met hem doorbracht. Een portret.