Twee uitgaansgelegenheden in Malle. Voor alle duidelijkheid: de verkrachting gebeurde niet in een van de zaken, maar in de achterliggende wijk.
Volledig scherm
Twee uitgaansgelegenheden in Malle. Voor alle duidelijkheid: de verkrachting gebeurde niet in een van de zaken, maar in de achterliggende wijk. © Klaas De Scheirder

Parket start onderzoek na aangifte van verkrachting 16-jarig meisje

MalleHet parket in Antwerpen en de politie Voorkempen zijn een onderzoek gestart naar aanleiding van de verkrachting van een minderjarig meisje (16) in Malle. Het slachtoffer zou na het uitgaan in het centrum van Malle in een achterliggende wijk verkracht zijn.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Verloren Maandag: 5x appelbollen en worstenbroden met een twist in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Verloren Maandag: 5x appelbol­len en worstenbro­den met een twist in de provincie Antwerpen

  ‘Verloren maandag’ is een typische Antwerpse traditie die in heel de provincie uitgebreid gevierd wordt. Over de oorsprong van het gebruik bestaat twijfel, maar een ding is zeker: op de eerste maandag na Driekoningen eten de Antwerpenaren worstenbrood en appelbollen. Wij zochten voor jou enkele bakkers uit waar je naast de traditionele lekkernijen ook speciale varianten kan kopen.