De oude tramtractiecabine in Oostmalle is omgetoverd tot de fancy conceptstore Philippa. Uitbaatster Steffie Verheijen (rechts staand) met werkkrachten Linda Vermeeren (links staand) en Sara Van Looy (zittend).
Volledig scherm
De oude tramtractiecabine in Oostmalle is omgetoverd tot de fancy conceptstore Philippa. Uitbaatster Steffie Verheijen (rechts staand) met werkkrachten Linda Vermeeren (links staand) en Sara Van Looy (zittend). © Felix Rabou

Oude tractiecabine langs vroegere tramlijn omgetoverd tot stijlvolle conceptstore

MalleDe voormalige tractiecabine langs de Antwerpsesteenweg in Oostmalle op de vroegere tramlijn tussen Antwerpen en Turnhout staat niet langer leeg. Raf Doms en Steffie Verheijen hebben in dit uniek gebouw de conceptstore Philippa geopend. Je kan er niet alleen dameskledij of interieur vinden, maar ook halt houden voor een tasje koffie. 

  1. BINNENKIJKER. Deze studenten vonden een pareltje van een kot in Antwerpen, van 400 tot 1.100 euro per maand: "Ik was op slag verliefd”
    PREMIUM
    Antwerpen

    BINNENKIJ­KER. Deze studenten vonden een pareltje van een kot in Antwerpen, van 400 tot 1.100 euro per maand: "Ik was op slag verliefd”

    60.000 studenten telt Antwerpen al, en daarmee is de stad de nummer drie na Brussel en Gent – Leuven telt er al een aantal jaren net iets minder. Maar met alsmaar stijgende huurprijzen wordt de zoektocht naar een betaalbaar kot steeds lastiger. Wij bezochten studenten die wél nog een verborgen pareltje vonden, in verscheidene prijscategorieën. “Ik blijf hier zo lang mogelijk wonen, liefst ook na mijn studies.”