De Oude Molenstraat in Malle is vanaf maandag 2 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer vanwege onderhoudswerken aan de baan
Volledig scherm
De Oude Molenstraat in Malle is vanaf maandag 2 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer vanwege onderhoudswerken aan de baan © emz

Oude Molenstraat vanaf maandag afgesloten voor verkeer

MalleDe Oude Molenstraat in Malle, de doorsteek tussen de kerk in Westmalle en de Brechtsesteenweg, is vanaf maandag 2 augustus volledig afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Volgens de gemeente duren de onderhoudswerken aan het betonnen wegdek ongeveer tot midden september.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Korpschef Roger Leys (62) na 44 jaar bij de politie en rijkswacht op pensioen: “De moord op Karel Van Noppen zal me altijd bijblijven”
  PREMIUM
  Turnhout/Lille/Kasterlee/Oud-Turnhout/Beerse/Vosselaar/Baarle-Hertog

  Korpschef Roger Leys (62) na 44 jaar bij de politie en rijkswacht op pensioen: “De moord op Karel Van Noppen zal me altijd bijblijven”

  Hij was de man die als eerste het nut doorhad van een uitgebreid cameranetwerk. De moord op Karel Van Noppen zal hem altijd bijblijven. Na een carrière van 44 jaar bij eerst de rijkswacht en later als korpschef van de politiezone Regio Turnhout na de politiehervorming is hij nu officieel op pensioen. “De slagkracht van een groot korps was zoveel groter dan zeven kleine korpsen samen”, zegt Leys.