Na 42 jaar gewerkt te hebben voor de chocofabriek Natra in Malle gaat Jan Truyen met pensioen
Volledig scherm
Na 42 jaar gewerkt te hebben voor de chocofabriek Natra in Malle gaat Jan Truyen met pensioen © Klaas De Scheirder

Origineel afscheidscadeau: trouwe werknemer krijgt na 42 jaar dienst gouden chocopot voor pensioen

Malle/ZoerselOp een maand vakantiewerk na heeft Jan Truyen (61) uit Zoersel nooit voor een ander bedrijf gewerkt dan chocofabriek Natra in Malle. Na 42 jaar gaat de trouwe arbeider met pensioen. “We zullen nog vaak denken ‘verdorie, dat moeten we eigenlijk aan Janneke vragen’”, zegt fabrieksmanager Joris Van Looveren. 

 1. Gastropub ‘t Molenhuys na 2,5 jaar werken klaar voor opening: “Gedurfder dan klassieke Kempense keuken”
  Malle

  Gastropub ‘t Molenhuys na 2,5 jaar werken klaar voor opening: “Gedurfder dan klassieke Kempense keuken”

  Na tweeënhalf jaar werk is het Molenhuis omgetoverd tot ‘Gastropub ‘t Molenhuys’, waar Westmalle én haar verleden alomtegenwoordig is. Op 1 juni opent de horecazaak met een hoog retrogehalte haar deuren. Tegelijkertijd ontvangt de aanpalende zomerbar ‘Bar Daf’ haar eerste gasten onder de molen. Dé blikvanger op de kaart? Een biercocktail op basis van Westmalle Extra en Venezolaanse rum.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!