Danskafee 't Hofke opende vrijdag opnieuw haar deuren
Volledig scherm
Danskafee 't Hofke opende vrijdag opnieuw haar deuren © emz

Opnieuw pintjes drinken in ‘t Hofke: “Hopelijk snel weer in dezelfde omstandigheden als vroeger”

MalleDe fans van Danskafee ‘t Hofke in Westmalle kunnen sinds dit weekend weer frisse pinten gaan pakken in hun favoriete keet. De nieuwe eigenaar van de iconische zaak, Glenn Mariën (36), is in zijn nopjes. Vanaf zaterdag 10 juli pakt de cafébaas uit met een zomerbar aan het gemeentehuis. 

 1. Bpost verbouwt voormalig Aldimagazijn tot distributiecentrum voor zeven gemeentes in Noorderkempen
  PREMIUM
  Rijkevorsel/Hoogstraten/Beerse/Merksplas/Brecht/Wuustwezel/Malle

  Bpost verbouwt voormalig Aldimaga­zijn tot distribu­tie­cen­trum voor zeven gemeentes in Noorderkem­pen

  Postbedrijf bpost gaat het oude magazijn van Aldi aan de Ambachtsweg in Rijkevorsel verbouwen tot distrubutiekantoor voor zeven gemeenten in de Noorderkempen. De huidige kantoren zijn te klein geworden door de forse toename van pakjes. Zo'n honderd postbodes zullen vanaf het voorjaar 2022 van daaruit hun ronde starten. “Het zal toch even aanpassen worden”, klinkt het bij enkele postbodes. Concreet gaat het om de postbodes van Beerse, Rijkevorsel, Hoogstraten, Wuustwezel, Malle, Brecht en Merksplas.
 2. Ex-kankerpatiënt en zijn vader beklimmen samen 8 keer Mont Ventoux: Oostmalle onthaalt Pieter (21) en Bart (52) als helden
  PREMIUM
  Malle

  Ex-kankerpa­tiënt en zijn vader beklimmen samen 8 keer Mont Ventoux: Oostmalle onthaalt Pieter (21) en Bart (52) als helden

  Van een straffe prestatie gesproken. Hersteld botkankerpatiënt Pieter (21) en zijn papa Bart De Koninck (52) zijn vanuit Oostmalle op de koersfiets naar Frankrijk gereden om de Mont Ventoux respectievelijk 5 keer en 3 keer te beklimmen. Hun actie voor Kom op tegen Kanker heeft al meer dan 23.000 euro opgebracht. Pieter en Bart fietsten zondagnamiddag op het aankomstfeest aan De Notelaar onder luid applaus door een erehaag van familie, vrienden en buren.