Bezoekers komen kennismaken met het lekkers dat Malle te bieden heeft op de korteketenmarkt ProefMalle.
Volledig scherm
Bezoekers komen kennismaken met het lekkers dat Malle te bieden heeft op de korteketenmarkt ProefMalle. © Felix Rabou

Oogstfeest laat site van Scherpenbergmolen bruisen

MalleHet oogstfeest in de schaduw van de Scherpenbergmolen was zaterdag een groot succes. Honderden bezoekers streken er doorheen de dag neer om over de korteketenmarkt ProefMalle te kuieren of te genieten van de randanimatie.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Instagramaccount van populaire webshop De Gele Flamingo plots verdwenen: “In één klap 147.000 volgers kwijt”
  Zoersel/Brecht/Malle

  Instagram­ac­count van populaire webshop De Gele Flamingo plots verdwenen: “In één klap 147.000 volgers kwijt”

  Het Instagramaccount van De Gele Flamingo is plotseling verdwenen. Dat is een serieuze aderlating, want de populaire webshop voor baby- en kinderartikelen had 147.000 volgers op het sociale medium. “We hebben er jaren werk ingestoken”, zucht zaakvoerster Sophie Claes uit Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht), die het profiel nog probeert te recupereren via moederbedrijf Facebook.