Lowie Tielens ontvangt de eerste klanten van Bar Lowie.
Volledig scherm
Lowie Tielens ontvangt de eerste klanten van Bar Lowie. © Benoit De Freine

Nieuwe zomerbar Bar Lowie opent de deuren: “Voor een vakantiegevoel in eigen buurt”

MalleWestmalle heeft er een nieuwe trekpleister bij voor de komende maanden. Aan het Bergplein kon Lowie Tielens (22) donderdag zijn zomerbar Bar Lowie openen.

 1. Nieuwe zomerbar opent in achtertuin van Louis (75): “Iedereen schrikt als ze zien hoe groot het hier wel is”
  Malle

  Nieuwe zomerbar opent in achtertuin van Louis (75): “Iedereen schrikt als ze zien hoe groot het hier wel is”

  Binnenkort kan niet enkel Marie-Jeanne - de Bomma - Conings (90) uit Oostmalle zeggen dat ze een zomerbar in haar achtertuin heeft, die daarenboven nog eens naar haar vernoemd is. Die eer is vanaf donderdag ook weggelegd voor Louis Van den Eynde (75) uit Westmalle. Zijn vroegere taverne en feestzaal ‘In de Melkkit’ heeft Bevers & Bevers Event Catering getransformeerd tot ‘Bar Lowie’, die donderdag voor het eerst haar deuren opent.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.