Kasper Stockman (23) opent woensdag de gloednieuwe frituur 'De Braaipan' op de Lierselei in Oostmalle. Noot: enkel voor deze foto poseerde de frituuruitbater even zonder mondmasker, in de nog niet geopende zaak
Volledig scherm
Kasper Stockman (23) opent woensdag de gloednieuwe frituur 'De Braaipan' op de Lierselei in Oostmalle. Noot: enkel voor deze foto poseerde de frituuruitbater even zonder mondmasker, in de nog niet geopende zaak © Klaas De Scheirder

Nieuwe frituur in hartje Oostmalle zet in op huisgemaakte snacks van lokale koeien

MalleOostmalle telt weldra vier frituren. Kasper Stockman (23) opent woensdag op de Lierselei ‘De Braaipan’, waarvoor hij samenwerkt met restaurant Bistro Nobis. De grote troef: huisbereide snacks van lokaal rundsvlees. 

  1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
    Play

    Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

  2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste  rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
    Play

    Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”